Skulle du vilja jobba hos oss
på Lecab Bil?

Vi på Lecab publicerar här våra lediga jobb. Nedan ser Du vilka jobb som är aktuella just nu.

Vill Du skicka in en intresseanmälan även om Ditt drömjobb inte finns tillgängligt just nu så kan Du göra det till:

jobb@lecab.se

Tänk på att vara specifik för att göra hanteringen så enkel som möjlig då vi arkiverar Din ansökan för framtida rekrytering.

Vi tycker det är smickrande att Du vill jobba hos oss och önskar Dig lycka till.
Till vår Audiverkstad söker vi en Servicetekniker

Servicetekniker med hög ambition sökes till vårt Audi-team på Lecab. Intresse och passion för bilar såväl som kunder samt höga kvalitetskrav är en självklarhet.

Ett grundkrav för tjänsten är fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå. Om du tidigare jobbat med ”våra” märken är detta meriterande. Vi söker dig som jobbat i branschen några år. Det är viktigt att du kan vara självgående i ditt jobb och samtidigt har lätt för att samarbeta. Du kommer att ha goda möjligheter till vidareutveckling genom Audis egna utbildningar.

Körkortskrav, minst B-behörighet. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdatum 2017-06-14.

Vid intresse eller frågor vänligen kontakta verkstadschef Mikael Thörnqvist 010-4700765. Vi ser gärna ansökan via E-post till Mikael.thornqvist@lecab.se

 

Bilplåtslagare/skadereparatör

Vi söker nu en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten.

Din bakgrund: Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå. Som person är du effektiv, ansvarsfull och noggrann. Om du tidigare jobbat med ”vårt” märke är detta meriterande. Det är viktigt att du kan vara självgående i ditt jobb och samtidigt har lätt för att samarbeta. Körkortskrav, minst B-behörighet

Vi erbjuder: Du kommer att ha goda möjligheter till vidareutveckling genom Volkswagens utbildningar, samt en god arbetsmiljö i en väletablerad och modern anläggning.

Tillträde enligt överenskommelse. Vid intresse eller frågor vänligen kontakta verkstadschef Veronica Johansson 010-47 00 790. Vi ser gärna ansökan via E-post till Veronica.johansson@lecab.se